Din arkitekt i Sarpsborg og omegn

Vi hjelper deg med flere forskjellige arkitekttjenester

Som din lokale arkitekt i Sarpsborg er vår oppgave å tilby kreative løsninger for dine prosjekter, samtidig som vi har fokus på dine krav og perspektiver som kunde. Vi hjelper deg fram til den beste løsningen for ditt byggeprosjekt, enten du er privatperson eller næringsdrivende.

Skisseprosjekt eller drømmehuset, vi tegner det du har behov for enten det er enebolig, hytte, tilbygg, næringsbygg eller garasje! Av oss får du ferdige byggetegninger, eller illustrasjoner og tegninger i 2D og 3D for visualisering av prosjektet ditt. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale, og fortell oss hva du har på hjertet. Hos oss står du som kunde i fokus.

Våre arkitekttjenester

Tegning av enebolig

Tegning av enebolig

Med vår lange erfaring med tegning av hus og hjem, er vi mer enn gjerne behjelpelige med å designe din enebolig. Selvfølgelig etter alle dine mål og ønsker.

Tegning av tilbygg

Tegning av tilbygg

Vi står mer enn gjerne klare til å tegne ditt nye tilbygg, alt etter hvordan du ser det for deg, og med de løsningene du kunne tenke deg. Vår kompetanse sørger for at du blir fornøyd.

Hytte i moderne stil

Tegning av hytte

Hytta er nordmannens tilfluktssted i så måte, og vi hjelper deg gjerne med å tegne din helt unike hytte eller fritidsbolig, slik at du får den akkurat som du ønsker den.

Teknisk tegning

Tegning av næringsbygg

Vi gir deg en nøyaktig visuell framstilling av ditt næringsbygg og de funksjonene det måtte ha. Slik får du en god oppfatning av hvordan bygget kommer til å se ut og fungere allerede før det er bygget.

Illustrasjon av hus med garasje

Tegning av garasje

Kom til oss når du skal tegne din nye garasje, så sørger vi for at garasje blir akkurat sånn som du har forestilt deg. Alt utarbeidet etter dine mål og krav, samt budsjettet du har tilgjengelig for prosjektet.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle